fredag 29 januari 2016

Silkkipainoa ja sesonki starttia

Tällä viikolla aloitimme silkkipainon. Jokainen valitsi oman kuvansa jonka painaa sitten esim paitaan tms. Tässä on hieman kuvia aloitetuista töistä:
 



 
 
 
Keskiviikkona 27.1 oli sesonki startti ja paikalla oli monia yrityksiä jotka tarjosivat kesätyö paikkaa. Paikan päällä kävi yli 200 ihmistä. Meillä jokaisella oli omat tehtävät tapahtumassa sekä hoidimme tarjoilu puolen. Oli kyllä mahtava sesonki startti.
 
 
 

måndag 25 januari 2016

Kuulumisia pajalta!

Tällä viikolla jatkoimme kädentaitoteemaa "viinikorkit ja palapelit". Työt valmistuivat ajallaan ja torstaina pidimme esittelyt töistä. Jokainen kertoi omista töistään ja olivatko he tyytyväisiä lopputulokseen. Tässä vähän kuvia valmistuineista;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meillä oli myös elämäntaitoteema "terveellinen ja edullinen ruoka" jonka Viveka meille piti. Keskustelimme aiheesta ja kerroimme omia mielipiteitä siitä. Saimme myös nähdä erinlaisia videoita aiheeseen liittyen. Lopuksi saimme lukaista blogi tekstin nimeltä "kyllä eivät valmisruokaa syövät menesty tässä maalimassa"
Tämän jälkeen aloimme suunnitella yhdessä pyörivää ruokalistaa. Jokaisella viikolla on kolme eri ruokalajia: kana, kala sekä liha. lista tuli valmiiksi ja se näyttää tältä:
 
 
Tällä viikolla (vko4) Aloitamme uuden kädentaito teeman "kankaan kuviointi". Innolla odotamme mitä tämä viikko tuo tulleessaan ja minkälaisia töitä valmistuu.
 
HUOM!
Torstaina 27.1.2016 klo 17-19 on Sesonki startti kaupungintalolla kolmannessa kerroksessa!
Tervetuloa!
 

 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 


måndag 18 januari 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet

 
Joulut ja uudet vuodet on taas vietetty. Paja avattiin viikolla kaksi ja heti päästiin töihin. Aamut alkavat kiitollisuus teemalla, missä kerromme ainakin kolme asiaa mistä olemme kiitollisia. Kiitollisuudet jaetaan koko pajaryhmän kanssa.

 
 Aloitimme uuden kädentaitoteeman nimeltä "viinikorkit ja palapelit". Jokainen on päässyt jo työn makuun ja erinlaisia töitä on jo valmistunutkin.
 Olemme tehneet palapelin paloista mm. korvakoruja, koruja ja kehyksiä. Olemme myös maalannet paloja, sekä leimanneet erinlaisia kuvioita niihin.


 


 
Viinikorkeista on valmistunut jo avaimenperiä, tauluja sekä pannualusia. Korkkeja on mm. maalattu, paloiteltu sekä koristeltu pienillä koristeilla.





Tällä viikolla aloitamme uuden elämäntaitoteeman nimeltä "terveellinen ja edullinen ruoka" sekä teemme pyörivän ruokalistan. Kädentaitoteema "viinikorkit ja palapelit" jatkuu myös tällä viikolla.
 
Hyvää alkanutta viikkoa!